İncelediğiniz ilan yayından kaldırılmıştır.

(SIFIR) CANİK TP9 SF ELİTE

Fotoğraflar yükleniyor

20.000
İlan No 18813
İlan Tarihi 16 Nisan 2024
Şarjör Kapasitesi 15
Ruhsat Durumu Taşıma
Çap 9X19
Durum Sıfır

SIFIR KUTUSUNDA. HİÇ ATIŞ YAPILMADI. SON DERECE KALİTELİ VE KUSURSUZ BİR SİLAH. HAFİF VE TAŞIMASI RAHAT. İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN. FABRİKA KUTUSU VE TÜM KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR. İLK YAĞI VE JELATİNLERİ ÜZERİNDEDİR.

 \\\ TP9 SF Elite modeli, TP Serisinin ilk 15 mermi kapasiteli, orta ebat modelidir. Kabza boyunun kısalmasının yanı sıra, çift taraflı sürgü tutucusu, yeni tasarım tetik emniyeti, fiber optik arpacağı, kapalı sistem iğne kapak mekanizması ile Elite sıfatını kazanmıştır. Gövde tasarımı önceki TP Serilerine nazaran modifiye edilmiş ve kusursuz bir atış konforu sağlanmıştır. Ebadından dolayı sağlanan taşıma rahatlığının yanında yeni tasarım tetik emniyeti ile tetik erişim mesafesi kısaltılmış ve bayan kullanıcılarında atış konforu dikkate alınmıştır. Üzerinde bulunan standart fiber optik arpacık ve karartılmış gezi, atıcının bir hedeften diğer bir hedefe en hızlı şekilde geçebilmesi amacı ile Scott Warren tarafından tasarlanmıştır. Tüm TP Serisi silahlarda olduğu gibi; Mec-Gar marka şarjörlerin yanı sıra, taşıma kılıfı ve mermi basma aparatı paket içerisinde standart aksesuarlar olarak sunulmaktadır.///

(Ruhsatsız silah olmaz !!! Satın almak istiyorsanız silah ruhsat başvurusu yapmanız gerekmektedir. Taşıma veya bulundurma olarak ruhsat alınabilir. Ruhsatsız alım teklif edenler Emniyet’e bildirilecektir.)

Yorumlar
240 kez görüntülendi.

SERKAN GÜL

Üyelik tarihi: 2 Kasım 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle